jump to navigation

About

[Sila Double Click Untuk Besarkan Imej. Kemudian Selepas Imej Terpapar, Sila Click Ikon Di Sudut Kanan Bawah Imej Untuk Zoom Kepada Saiz Sebenar]

AJK Task Force Kecemerlangan Miri

TaskForceMiri

“Jawatankuasa Bertindak (Task Force) Pengurusan Kecemerlangan Miri”
(Ditubuhkan Di Bandaraya Miri Pada Januari 2006)
 

Advertisements

Komen-komen»

1. Kelab Anak Muda Muhibbah - Julai 24, 2007

Salam ustaz,

Maaf ye…. Kami nak ustaz adjust sikit 🙂

Nama saya Tumarawati Binti Manshor, Syarikat Sribima Sdn Bhd
Hayati Binti Amin, Syarikat Q-Intel Sdn Bhd
Hamidah Binti Sulaiman, Intestmal Corporation Sdn Bhd
Hasma Binti Hassan (tak de lagi kat airport – belum bekerja).

2. Kelab Anak Muda Muhibbah - Julai 24, 2007

Ya Allah,
Engkau Mengetahui bahawa hati-hati ini telah berkumpul kerana mengasihi-Mu, bertemu untuk mematuhi perintah-Mu, bersatu memikul beban dakwah-Mu. Hati-hati ini telah mengikat janji setia untuk mendaulat dan menyokong syariat-Mu, maka eratkanlah Ya Allah akan ikatannya. Kekalkan kemesraan antara hati-hati ini akan jalan-Nya yang sebenar. Penuhkanlah hati ini dengan cahaya Rabbani-Mu yang tidak kunjung malap. Lapangkan hati-hati ini dengan limpahan iman, keyakinan dan keindahan tawakkal kepada-Mu. Hidup suburkan hati-hati ini sebagai para syuhada dalam perjuangan agama-Mu. Engkaulah sebaik-baik Sandaran dan sebaik-baik Penolong. Ya Allah perkenankanlah permintaan ini. Amin.

3. Kelab Anak Muda Muhibbah - Julai 24, 2007

Terima kasih Ya Allah, Engkau datangkan kami sahabat-sahabat sebegini… Terima kasih juga Engkau datangkan kepada kami sahabat-sahabat yang sentiasa mengingatkan kami erti didikan Mu..

Teringat pesanan seorang ustaz… “Kalau nak pilih kawan, pilihlah yang dengan melihatnya kita akan mengingati Allah… Pilihlah yang menjaga solat… Bukan yang hanya bersolat kerana orang yang menjaga solat jiwanya hidup dan mati kerana Allah…. Hatinya sangat lembut, mudah terima hidayah, tidak sombong dan tidak ego…”

Semoga Allah memberikan kekuatan, kesihatan dan kecergasan kepada ahli Task Force agar kita dapat membangunkan agama dalam apa jua bidang yang diceburi…

Semoga Allah berikan kesungguhan kepada kita untuk terus istiqamah dalam jalan menyeru kebaikan dan mencegah kemungkaran…

Alhamdulillah… Cergas kerana merasakan kehidupan di dunia terlalu singkat dan berlalu cepat…

Wassalam.

4. ROS - Julai 24, 2007

Salam perjuangan.

5. Ustaz - Julai 24, 2007

InsyaAllah, akan dikemaskini semula kelak. Carta tersebut diambil dari buku laporan tahun lepas (hanya untuk sementara).

6. Aishahnur - Ogos 5, 2007

Salam Ikhlas Penyeri Ukhuwwah.

7. Aishahnur - Ogos 5, 2007

Salam,

Ada silap sikit jak… Ustazah Noresah sebenarnya SK. Lutong, bukan SK. Senadin.. T. Kasih.

8. Dahlia - September 14, 2007

Salam,

Saya ingin bertanya, adakah terdapat perkhemahan cuti sekolah bagi bulan November / Disember ini yang bersesuaian bagi anak saya yang berusia 14 tahun?

Terima kasih.

Task Force Kecemerlangan Miri:

Wa’alaikummussalam warahmatullahi wabarakatuh.

Semoga sentiasa dalam peliharaan Allah dan sentiasa ceria dengan amal ibadat. Terima kasih di atas sokongan. Untuk makluman, pihak kami tidak merancang untuk mengadakan program bagi bulan November/ Disember memandangkan ramai daripada ahli Task Force pulang bercuti sempena cuti akhir tahun. Namun begitu pihak kami akan memaklumkan sekiranya ada sebarang aktiviti/ program yang akan dilaksanakan nanti. Wallahu a’lam.

9. AnRawkStar08 - Ogos 2, 2008

Assalammualaikum w.b.t…..
Saya Mohd Haniff bin Mansor,pelajar SMK Suai ingin mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat pada Nadwah Kepimpinan Pelajar Prgkt Negeri 2008.Di samping itu,saya juga ingin meminta maaf sekiranya saya ada melakukan kesalahan kepada abg,ustaz dan tuan sekalian.Saya akui,mmg saya tidak menonjolkan diri pada kem itu kerana saya bimbang akan pelajaran saya.Sebenarnya,slps daripada kem ini,pd minggu berikutnya,sy akn menghadapi ujian PPS2….Oleh itu,saya ingin memohon maaf jika saya tidak dapat memberikan apa yang abg/ustaz/tuan inginkan.Kepada abg Nassru,Roshaidin,Nik,Muhtar,Kem Komanden,Tuan Amir,I love all of you…..Wish me the best 4 my SPM. Kirim salam kat semua yang terlibat.Saya kalau didpn anda semua,mmg nmpk agak pendiam.Tp insyaalah,saya akan cuba ubah diri saya.
Wasalam.

10. Hasma Hassan - Oktober 11, 2008

Assalamualaikum wrt

Teruskan usaha mendidik ummah. Lama benar dah sik join program Task Force… Salam buat semua warga kerja. Moga usaha sentiasa diberi kemudahan. Amin


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: